Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Na tekmo z Anglijo v Poslovni klub NZS

14.5.2015

Le še mesec dni je do nogometne tekme Slovenija – Anglija. Tekmeca se bosta srečala v sklopu kvalifikacij za UEFA EURO 2016 v Franciji. Pri NZS so za dogodek pripravili posebno corporate hospitality ponudbo.

Poslovno-kulinarično doživetje, začinjeno z ogledom nogometnega spektakla.
 
Slovenska nogometna reprezentanca je s prepričljivo zmago proti San Marinu začela odločilni del kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Franciji. Selektorju Srečku Katancu je uspelo sestaviti nov rod nogometašev, ki bodo naskakovali vnovično uvrstitev na veliko tekmovanje.


Vstopnic za športni dogodek leta je praktično je zmanjkalo, v primeru, da bi si tekmo želeli izkoristiti kot poslovno B2B orodje, pa se lahko poslužite storitev korporativnega gostoljubja na najvišji ravni, ki ga ponuja Poslovni klub Nogometne zveze Slovenije. Osrednji VIP prostor nogometnega stadiona v Stožicah je poslej namreč namenjen podjetjem, ki v druženju s poslovnimi partnerji prepoznajo priložnost za utrjevanje poslovnih stikov. Ekskluziven ambient in zasebna miza za povabljene partnerje zagotavljata najvišjo raven druženja pred, med in po nogometni tekmi. Vzdušje pa popestri tudi živa glasba in pogovori moderatorja z nogometnimi legendami.
 
Prva od treh letošnjih tekem slovenske nogometne reprezentance, ki bo na sporedu v nedeljo, 14. junija, bo spektakel, ki ga v Sloveniji redko doživimo. Ne glede na razplet tekme z Angleži pa bosta najpomembnejši tekmi, ki bosta odločali o uvrstitvi na EURO 2016, jeseni, in sicer 8. septembra, ko bo v Ljudskem vrtu gostovala Estonija, in 9. oktobra, ko bo v Stožicah tekma proti Litvi.
 
Več informacij o Poslovnem klubu Nogometne zveze Slovenije in ponudba je na www.poslovniklubnzs.si in hospitality@nzs.si.
 

     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic