Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Odprt razpis za SPORTO Awards

19.8.2014
Tudi letos bo Društvo za marketing Slovenije v partnerstvu s SPORTO konferenco podelilo SPORTO Awards, nagrade, ki nagrajujejo najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu. V letošnjem letu pa se nam tako pri prijavi kot pri ocenjevanju teh nagrad obeta kar nekaj novosti. Več na www.dmslo.si/sportonagrada.


 
Prva in najbolj zanimiva sprememba je zagotovo ta, da so vse kategorije nagrad odprte za celotno regijo Adriatic. To pomeni, da se lahko na tekmovanje za SPORTO Awards prijavijo vsi sponzorski in športno-marketinški projekti, ki so jih podjetja, agencije ali športni subjekti izvajali v Srbiji, na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji in seveda Sloveniji.
 

Vsa prijavljena dela v vseh kategorijah po vnaprej določenih kriterijih pregleda in oceni mednarodna strokovna žirija, del ocene pa predstavljajo spletni glasovi širše strokovne javnosti, ki jo sestavljajo člani Društva za marketing Slovenije, udeleženci, predavatelji in gostje dosedanjih SPORTO konferenc ter vsi letošnji prijavljeni udeleženci, povabljeni gostje in predavatelji.


Projekt posamezne države, ki se po kriterijih mednarodne žirije v kategoriji »Najboljše športno sponzorstvo / SPORTO Sponsorship Award« uvrsti najvišje, se avtomatično uvrsti tudi v tekmovanje za nagrado Evropskega sponzorskega združenja v kategoriji »Best of Europe«.


Rok za oddajo prijavnice je najpozneje do vključno petka, 31. oktobra 2014. Prijavnice in dodatni predstavitveni material sprejemamo v elektronski obliki na naslov sporto@dmslo.si. Vse prijave morajo biti podane v angleškem jeziku. Za SPORTO Awards se lahko prijavijo vsi projekti, katerih glavnina aktivnosti je potekala v obdobju od 3. oktobra 2013 do 31. oktobra 2014.


Razglasitev zmagovalcev posameznih kategorij bo v sklopu letošnje SPORTO konference na slavnostni večerni prireditvi po prvem konferenčnem dnevu, ki bo v četrtek, 20. novembra 2014 v hotelu Slovenija v Portorožu.


Uradni razpis in prijavnice za posamezne kategorije SPORTO Awards najdete na www.dmslo.si/sportonagrada.

     

ZADNJE NOVICE

Ne zamudite najugodnejše prijave za SPORTO 2017, spoznajte nova govorca

Zadnji dan, ko je na voljo najugodnejša “early bird” cena za SPORTO 2017 sta se zasedbi štirih vrh...
Več +

Na SPORTO 2017 tudi SAP, tehnološki inovator v športni industriji

Proizvajalec programske tehnologije SAP se je povezal z nekaterimi vodilnimi športnimi znamkami – ...
Več +

The Open privržence golfa navdihuje že več kot 150 let

Malcolm Booth, R&A, je odgovoren za prodajo, marketing, znamčenje ter digitalne strategije pri naj...
Več +

Malph Minns - 2. del intervjuja s SPORTO govorcem

Malph Minns, nekdanji direktor komercialnih partnerstev pri kolesarski ekipi Team Sky in ustanovit...
Več +

SPORTO 2017 govorec - INTERVJU z Maikom Matischakom

Čeprav z oznako »nacionalna« je NBA že dolgo veliko več kot le ameriška košarkarska liga. Nepresta...
Več +
Arhiv novic