Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Skupina Triglav po EuroBasketu 2013 tudi partner EuroBasketa 2015

23.6.2015
Skupina Triglav je v začetku junija postala sponzor EuroBasketa 2015, ki se bo v začetku septembra začel v hrvaškem Zagrebu.
 
Skupina Triglav, ki na Hrvaškem nastopa s podružnico Triglav Osiguranje, je eden od štirih sponzorjev dogodka, ki jih ima lahko vsaka od štirih držav, ki gostijo predtekmovalne skupine košarkarskega evropskega prvenstva (poleg Hrvaške še Francija, Latvija in Nemčija), s tem pa je postala tudi uradna zavarovalnica tekmovanja. Skupina Triglav je bila leta 2013, ko je bil EuroBasket v Sloveniji, že sponzor tega tekmovanja.
 
»Organizacija EuroBasketa 2015 je zelo zahteven organizacijski in finančni projekt, ki ga je nemogoče izvesti brez podpore gospodarstva in državnih inštitucij. Zahvaljujem se Skupini Triglav za izkazano zaupanje in jim želim veliko uspeha pri njihovem delu,« je ob tem povedal direktor podjetja EuroBasket Zagreb 2015 Boris Jakimenko, medtem ko je član uprave Skupine Triglav Tadej Čoroli dodal: »Ponosen sem, da je Triglav, ki spada med največje zavarovalniško-finančne institucije v regiji, postal sponzor in uradna zavarovalnica prvenstva na Hrvaškem. Triglav je že dolga leta povezan z vrhunskim športom, zato me še toliko bolj veseli, da je Triglav po EuroBasketu 2013 v Sloveniji še drugič zapored del športne zgodbe, ki bo ostala nepozaben spomin več generacij navijačev.« 
 
FIBA, organizatorica prvenstva, ki je bilo sprva predvideno v Ukrajini, ima na globalni ravni enega »presenting« partnerja (Beko) ter šest globalnih partnerjev (Champion, Head & Shoulders, Intersport, Molten, Peak in Tissot).
 
     

ZADNJE NOVICE

Ne zamudite najugodnejše prijave za SPORTO 2017, spoznajte nova govorca

Zadnji dan, ko je na voljo najugodnejša “early bird” cena za SPORTO 2017 sta se zasedbi štirih vrh...
Več +

Na SPORTO 2017 tudi SAP, tehnološki inovator v športni industriji

Proizvajalec programske tehnologije SAP se je povezal z nekaterimi vodilnimi športnimi znamkami – ...
Več +

The Open privržence golfa navdihuje že več kot 150 let

Malcolm Booth, R&A, je odgovoren za prodajo, marketing, znamčenje ter digitalne strategije pri naj...
Več +

Malph Minns - 2. del intervjuja s SPORTO govorcem

Malph Minns, nekdanji direktor komercialnih partnerstev pri kolesarski ekipi Team Sky in ustanovit...
Več +

SPORTO 2017 govorec - INTERVJU z Maikom Matischakom

Čeprav z oznako »nacionalna« je NBA že dolgo veliko več kot le ameriška košarkarska liga. Nepresta...
Več +
Arhiv novic