Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Ivanovićeva solastnica slovenskega start-upa

23.6.2015

Teniška zvezdnica Ana Ivanović – tudi SPORTO Brand med srbskimi športnicami v letih 2013 in 2014 – je včeraj sporočila, da je postala solastnica inovativnega spletnega projekta Trainers4me.com. Ta ljubiteljem športa ponuja takojšen dostop do tisoče športnih trenerjev po vsem svetu. Idejni pobudnik in ustanovitelj podjetja je Slovenec Marko Filej.


Ivanovićeva je pojasnila: »Navdušena sem, da sem lahko del izjemnega projekta Trainers4me.com. Ta razvija globalno športno skupnost ter ponuja preprost in sodoben način iskanja ter rezervacije kvalificiranih športnih trenerjev kjerkoli na svetu. Naša platforma ponuja športne trenerje v najrazličnejših športih, od golfa do deskanja na vodi.«


Direktor in ustanovitelj podjetja Trainers4.me.com Filej načrtuje, da bo platforma prinesla revolucijo v potrošniški izkušnji na področju športa, tako kot so nekatere druge tehnološke platforme spremenile druge panoge (npr. Airbnb.com področje turizma).


Filej zvezdniško solastnico vidi kot pomemben korak pri razvoju podjetja in projekta: »Navdušeni smo, da je Ana Ivanović prepoznala potencial našega podjetja. To je dokaz, da tudi slovenska podjetja s pravo idejo lahko prodrejo na svetovni trg. Naša spletna platforma ponuja rešitev za športne navdušence, da dobijo kvalificiranega trenerja kjerkoli na svetu, trenerjem pa zagotavljamo globalni trg. Cilj je postati Airbnb v športu.«


Trainers4Me.com uporabnikom med drugim omogoča lokacijsko fleksibilnost. Svoj najljubši šport lahko s trenerjem vadijo ne le doma, temveč tudi na dopustu ali poslovni poti, kjerkoli po svetu.

 

Foto: Aleš Hostnik

     

ZADNJE NOVICE

SKUPAJ MOČNEJŠI | SPORTO Awards in ESA

Za #sporto2017 napovedujemo nadgradnjo odnosa z našim dolgoletnim partnerjem – Evropskim sponzorsk...
Več +

AIB in projekt #TheToughest na SPORTO 2017

SPORTO 2017 se pridružuje AIB (Allied Irish Bank), ena vodilnih irskih finančnih institucij. Kampa...
Več +

Olympic Channel: Olimpijska platforma za nove generacije

Olimpijski kanal je zaživel 21. avgusta 2016, ko so se zaključile olimpijske igre v Riu. Lansiranj...
Več +

Digitalni guru Jeramie McPeek, SPORTO 2017 govorec

Jeramie McPeek je strokovnjak za digitalne komunikacije in družbene medije. V devetdesetih letih j...
Več +

Nagrade ESA Excellence za »resne« in »nekoliko preponosne« sponzorje

Kaj je ključ do uspeha sponzorskih kampanj in zakaj je vpogled v ciljno skupino nujen? Preberite s...
Več +
Arhiv novic