Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Ivanovićeva solastnica slovenskega start-upa

23.6.2015

Teniška zvezdnica Ana Ivanović – tudi SPORTO Brand med srbskimi športnicami v letih 2013 in 2014 – je včeraj sporočila, da je postala solastnica inovativnega spletnega projekta Trainers4me.com. Ta ljubiteljem športa ponuja takojšen dostop do tisoče športnih trenerjev po vsem svetu. Idejni pobudnik in ustanovitelj podjetja je Slovenec Marko Filej.


Ivanovićeva je pojasnila: »Navdušena sem, da sem lahko del izjemnega projekta Trainers4me.com. Ta razvija globalno športno skupnost ter ponuja preprost in sodoben način iskanja ter rezervacije kvalificiranih športnih trenerjev kjerkoli na svetu. Naša platforma ponuja športne trenerje v najrazličnejših športih, od golfa do deskanja na vodi.«


Direktor in ustanovitelj podjetja Trainers4.me.com Filej načrtuje, da bo platforma prinesla revolucijo v potrošniški izkušnji na področju športa, tako kot so nekatere druge tehnološke platforme spremenile druge panoge (npr. Airbnb.com področje turizma).


Filej zvezdniško solastnico vidi kot pomemben korak pri razvoju podjetja in projekta: »Navdušeni smo, da je Ana Ivanović prepoznala potencial našega podjetja. To je dokaz, da tudi slovenska podjetja s pravo idejo lahko prodrejo na svetovni trg. Naša spletna platforma ponuja rešitev za športne navdušence, da dobijo kvalificiranega trenerja kjerkoli na svetu, trenerjem pa zagotavljamo globalni trg. Cilj je postati Airbnb v športu.«


Trainers4Me.com uporabnikom med drugim omogoča lokacijsko fleksibilnost. Svoj najljubši šport lahko s trenerjem vadijo ne le doma, temveč tudi na dopustu ali poslovni poti, kjerkoli po svetu.

 

Foto: Aleš Hostnik

     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: Najavljamo prve goste

Natanko šest mesecev pred konferenco SPORTO 2017, letos bo potekala 16. in 17. novembra, najavljam...
Več +

Continentalove nove sponzorske platforme

Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik Continental se je z letom 2017 na evropskem trgu umaknil i...
Več +

​Netradicionalna zahvala v tradicionalnem mediju

Marshawn Lynch, ki je raje kot v javnosti govoril na igrišču, se vrača v NFL. Ne sicer v ekipo Sea...
Več +

​Prihaja SPORTO magazin št. 22

Izšla je nova številka SPORTO magazina. Majska izdaja (št. 22) se podrobneje posveča vplivu tehnol...
Več +

Facebook Messenger futsal »bot«

Facebook Messenger »bot« ali pogovorni asistent je splošen izraz za program obogaten z umetno inte...
Več +
Arhiv novic