Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Ivanovićeva solastnica slovenskega start-upa

23.6.2015

Teniška zvezdnica Ana Ivanović – tudi SPORTO Brand med srbskimi športnicami v letih 2013 in 2014 – je včeraj sporočila, da je postala solastnica inovativnega spletnega projekta Trainers4me.com. Ta ljubiteljem športa ponuja takojšen dostop do tisoče športnih trenerjev po vsem svetu. Idejni pobudnik in ustanovitelj podjetja je Slovenec Marko Filej.


Ivanovićeva je pojasnila: »Navdušena sem, da sem lahko del izjemnega projekta Trainers4me.com. Ta razvija globalno športno skupnost ter ponuja preprost in sodoben način iskanja ter rezervacije kvalificiranih športnih trenerjev kjerkoli na svetu. Naša platforma ponuja športne trenerje v najrazličnejših športih, od golfa do deskanja na vodi.«


Direktor in ustanovitelj podjetja Trainers4.me.com Filej načrtuje, da bo platforma prinesla revolucijo v potrošniški izkušnji na področju športa, tako kot so nekatere druge tehnološke platforme spremenile druge panoge (npr. Airbnb.com področje turizma).


Filej zvezdniško solastnico vidi kot pomemben korak pri razvoju podjetja in projekta: »Navdušeni smo, da je Ana Ivanović prepoznala potencial našega podjetja. To je dokaz, da tudi slovenska podjetja s pravo idejo lahko prodrejo na svetovni trg. Naša spletna platforma ponuja rešitev za športne navdušence, da dobijo kvalificiranega trenerja kjerkoli na svetu, trenerjem pa zagotavljamo globalni trg. Cilj je postati Airbnb v športu.«


Trainers4Me.com uporabnikom med drugim omogoča lokacijsko fleksibilnost. Svoj najljubši šport lahko s trenerjem vadijo ne le doma, temveč tudi na dopustu ali poslovni poti, kjerkoli po svetu.

 

Foto: Aleš Hostnik

     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic