Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Izpostavljeno: Tina Maze in Dieter Heger (Milka) potrdila svoj prihod na SPORTO 2015!

25.9.2015
Še več dobrih novic za udeležence konference SPORTO 2015! Tina Maze, dvakratna olimpijska zmagovalka, dvakratna svetovna prvakinja, nominiranka za nagrado Laureus, petkratna športnica leta v Sloveniji, štirikratna SPORTO Brand of the Year med slovenskimi športnicami ter lastnica absolutnega smučarskega rekorda po številu točk osvojenih v eni sezoni, 19. novembra prihaja v (S)Portorož! Tina bo s tem še dodatno obogatila program, ki ga pripravljamo za vas.


 
Skupaj s Tino bomo gostili tudi Dieterja Hegerja, ki je pri skupini Mondelez Europe odgovoren za mednarodna sponzorstva in aktivacijo blagovne znamke Milka. Skozi pogovor se bosta dotaknila različnih zornih kotov in specifike odnosov med vrhunskim športnikom in sponzorskim partnerjem – tako z vidika blagovne znamke, kot tudi športnika. Tina, ki se je odločila za enoletno prekinitev svoje izjemne kariere, z Milko kot del ekipe Milka Ski Stars sodeluje že od sezone 2007/08, ko je bila šele na začetku izjemnega vzpona, ki jo je v nekaj manj kot desetletju pripeljal do kultnega statusa v smučarski karavani. Dolgoročno partnerstvo se je v tem času pokazalo kot koristno za obe strani: dandanes praktično vsi ljubitelji alpskega smučanja slovensko smučarsko kraljico povezujejo tudi z vijoličasto čokolado (in obratno).
 
O Tini je kot o eni najbolj uspešnih uporabnic te platforme v regiji zadnjem SPORTO magazinu govoril tudi naš SPORTO 2015 gost iz Twitter Sports Germany Paul Keuter. Dejal je, da Twitter uporablja na zelo dober in izviren način, z vpletanjem svojih navijačev; ravno v zadnjih dneh je sicer presegla mejo 100.000 sledilcev.

Več sledi.

Foto: Aleš Hostnik/SPORTO
 
     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic