Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

​Jackie Fast o inovativnih sponzorskih trendih na SPORTO 2015

20.10.2015
Najmlajša članica upravnega odbora Evropskega sponzorskega združenja. Direktorica inovativne sponzorske agencije s sedežem v Londonu in podružnicami po celem svetu. Gostja in predavateljica številnih mednarodnih konferenc, kjer predava o sponzorstvih, podjetništvu, marketingu in financiranjih tveganega kapitala. Jackie Fast, vzhajajoča zvezda britanske sponzorske industrije, novembra tudi na SPORTO konferenci. 

Jackie je pred petimi leti odločno zakorakala v sponzorsko industrijo. Ustanovila je svoje podjetje Slingshot Sponsorship, ki danes posluje tudi na Norveškem, v Braziliji in Singapurju. Pridobljena pestra znanja s področja matematike, oblikovanja, financ in psihologije uspešno povezuje v poglobljene sponzorske strategije, ki jih pripravlja za svoje stranke, tako sponzorje kot nosilce sponzorskih pravic. Deluje na področju športa, kot tudi zabavne industrije, najrazličnejših »start up« podjetij in avtomobilizma. V Evropskem sponzorskem združenju je kot odgovorna za področje ESA Excellence Awards v tekmovanje vnesla svež veter. Njen prvi klient, s katerim je dosegla zavidljive uspehe, je bil lastnik tekmovanja za nagrade »What car?«. O uspešnosti vodenja projekta priča dejstvo, da so tekmovanju še vedno zvesti skoraj vsi sponzorji. Z vsakim deležnikom, s katerim sodeluje, ustvari inovativne sponzorske zgodbe, ki temeljijo na veliko več kot le na izpostavitvi logotipov. Za svoja dela je prejela številne prestižne nagrade.  

Med njenimi klienti so, med drugimi, urad londonskega župana (Mayor of London), britanska taekwondo reprezentanca, Marks & Spencer, Renault, Wales Rally GB in tudi med Slovenci priljubljen Outlook Festival, ki se vsako leto odvije v sosednji Hrvaški. 

Na SPORTO konferenci bo spregovorila o novih pogledih na sponzorstvo in inovativnih pristopih, s pomočjo katerih svojim strankam oziroma blagovnim znamkam pomaga prepoznati lastno vrednost ter poiskati primerne komercialne partnerje za vzajemno in dolgoročno korist. 
     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: Najavljamo prve goste

Natanko šest mesecev pred konferenco SPORTO 2017, letos bo potekala 16. in 17. novembra, najavljam...
Več +

Continentalove nove sponzorske platforme

Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik Continental se je z letom 2017 na evropskem trgu umaknil i...
Več +

​Netradicionalna zahvala v tradicionalnem mediju

Marshawn Lynch, ki je raje kot v javnosti govoril na igrišču, se vrača v NFL. Ne sicer v ekipo Sea...
Več +

​Prihaja SPORTO magazin št. 22

Izšla je nova številka SPORTO magazina. Majska izdaja (št. 22) se podrobneje posveča vplivu tehnol...
Več +

Facebook Messenger futsal »bot«

Facebook Messenger »bot« ali pogovorni asistent je splošen izraz za program obogaten z umetno inte...
Več +
Arhiv novic