Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Mednarodna eminenca organizacije velikih športnih dogodkov na SPORTO 2015

21.10.2015
Organizatorjem in ostalim ljubiteljem majhnih in velikih športnih dogodkov se na SPORTO konferenci letos obeta prav posebna poslastica. Svoje izkušnje in nasvete bo z nami delil Hannes Jagerhofer. V sosednji Avstriji in drugod po svetu priznan kot ugledna osebnost, ki obvlada področja organizacije inovativnih dogodkov ter obvladovanja odnosov z javnostmi za podjetja in športnike. 

Davnega leta 1990 je ustanovil agencijo ACTS pod okriljem katere so organizirali predstavitve za svoje naročnike kot sta bila Apple in Sony, kasneje pa je zaslovel z organizacijo tekmovanj v odbojki na mivki Beach Volleyball Grand Slam. Prvo tekmovanje je organiziral leta 1996 in dogodek ob Vrbskem jezeru še danes velja za enega najbolj znanih na svetu. V letu 2015 je prevzel vodenje in organizacijo tekmovanj v odbojki na mivki na najvišji ravni, Swatch Beach Volley Major Series. Dogodki, mešanica športa, užitka in »lifestylea«, ki jih z ekipo organizira v sodelovanju z Red Bullom, so se letos zgodili na Hrvaškem, Norveškem, Švici in ZDA ter poželi zavidljive uspehe. Na konferenci bo spregovoril o vseh vidikih, ki jih je pri organizaciji velikih in odmevnih športnih dogodkov potrebno upoštevati: od tega, kako mu je odbojko na mivki, ki pregovorno spada na kalifornijske plaže, uspelo visoko pozicionirati in »udomačiti« v Alpah, atraktivnih sponzorskih sodelovanjih, družbeni odgovornosti dogodkov, turističnemu vidiku ter uspešnemu vključevanju in sodelovanju lokalnih in nacionalnih deležnikov. 

Predavanje bo zanimivo za sponzorje in športne subjekte. Prvi bodo imeli prek Jagerhoferje zgodbe moč spoznati pričevalsko moč športnih dogodkov ter se naučiti, kako jo izrabiti v svojo korist, medtem ko bodo nosilci športnih pravic, športne zveze, klubi in organizatorji športnih dogodkov zagotovo dobili marsikatero svežo idejo, kako postati (še) bolj zanimivi za obstoječe in potencialne sponzorje. Ter še marsikaj drugega. 
     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: Najavljamo prve goste

Natanko šest mesecev pred konferenco SPORTO 2017, letos bo potekala 16. in 17. novembra, najavljam...
Več +

Continentalove nove sponzorske platforme

Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik Continental se je z letom 2017 na evropskem trgu umaknil i...
Več +

​Netradicionalna zahvala v tradicionalnem mediju

Marshawn Lynch, ki je raje kot v javnosti govoril na igrišču, se vrača v NFL. Ne sicer v ekipo Sea...
Več +

​Prihaja SPORTO magazin št. 22

Izšla je nova številka SPORTO magazina. Majska izdaja (št. 22) se podrobneje posveča vplivu tehnol...
Več +

Facebook Messenger futsal »bot«

Facebook Messenger »bot« ali pogovorni asistent je splošen izraz za program obogaten z umetno inte...
Več +
Arhiv novic