Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Čeferin novi predsednik UEFA, Petrol sponzor reprezentance

22.9.2016
September je na Brdu pri Kranju prinesel dve spremembi. Aleksander Čeferin, dosedanji predsednik slovenske krovne nogometne organizacije (NZS), je ob večinski podpori (42 od 55) članic UEFA na izrednem kongresu v Grčiji za naslednji dve leti in pol (do izteka mandata op.p.) postal sedmi predsednik evropske nogometne organizacije, sponzorski družini izbrane vrste pa se je pridružil novi partner, Petrol.
 
Čeferin, ki je NZS predsedoval nekaj več kot pet let (in ostaja njen predsednik do naslednjega izvršnega odbora), je v slovenski nogomet vnesel kar nekaj pozitivnih sprememb. Vsekakor je ob njegovem predsedovanju dobila na veljavi Prva Liga Telekom Slovenije, ki na igrišča in pred televizijske zaslone privablja vse več ljubiteljev nogometa, prav tako se je delovna skupnost skupaj z reprezentanti ob njihovih akcijah preselila v idilično okolje parka Brdo, kjer stoji nacionalni nogometni center, vzor nogometnih kompleksov v Evropi.


 
Novo energijo je prinesel tudi novi partner, ki je dolgoročno podprl člansko reprezentanco. Pri Petrolu, kot največji slovenski energetski družbi, se veselijo vstopa v najbolj prestižno in razširjeno športno panogo pri nas. Nemudoma so tudi zavihali rokave in pričeli z aktivnostmi – na malih zaslonih se že vrti oglas, ki nagovarja s prepoznavnim sloganom energetske družbe, prav tako se na Petrolove bencinske servise vrača prodaja vstopnic za tekme slovenske članske nogometne reprezentance.
     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: Najavljamo prve goste

Natanko šest mesecev pred konferenco SPORTO 2017, letos bo potekala 16. in 17. novembra, najavljam...
Več +

Continentalove nove sponzorske platforme

Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik Continental se je z letom 2017 na evropskem trgu umaknil i...
Več +

​Netradicionalna zahvala v tradicionalnem mediju

Marshawn Lynch, ki je raje kot v javnosti govoril na igrišču, se vrača v NFL. Ne sicer v ekipo Sea...
Več +

​Prihaja SPORTO magazin št. 22

Izšla je nova številka SPORTO magazina. Majska izdaja (št. 22) se podrobneje posveča vplivu tehnol...
Več +

Facebook Messenger futsal »bot«

Facebook Messenger »bot« ali pogovorni asistent je splošen izraz za program obogaten z umetno inte...
Več +
Arhiv novic