Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Čeferin novi predsednik UEFA, Petrol sponzor reprezentance

22.9.2016
September je na Brdu pri Kranju prinesel dve spremembi. Aleksander Čeferin, dosedanji predsednik slovenske krovne nogometne organizacije (NZS), je ob večinski podpori (42 od 55) članic UEFA na izrednem kongresu v Grčiji za naslednji dve leti in pol (do izteka mandata op.p.) postal sedmi predsednik evropske nogometne organizacije, sponzorski družini izbrane vrste pa se je pridružil novi partner, Petrol.
 
Čeferin, ki je NZS predsedoval nekaj več kot pet let (in ostaja njen predsednik do naslednjega izvršnega odbora), je v slovenski nogomet vnesel kar nekaj pozitivnih sprememb. Vsekakor je ob njegovem predsedovanju dobila na veljavi Prva Liga Telekom Slovenije, ki na igrišča in pred televizijske zaslone privablja vse več ljubiteljev nogometa, prav tako se je delovna skupnost skupaj z reprezentanti ob njihovih akcijah preselila v idilično okolje parka Brdo, kjer stoji nacionalni nogometni center, vzor nogometnih kompleksov v Evropi.


 
Novo energijo je prinesel tudi novi partner, ki je dolgoročno podprl člansko reprezentanco. Pri Petrolu, kot največji slovenski energetski družbi, se veselijo vstopa v najbolj prestižno in razširjeno športno panogo pri nas. Nemudoma so tudi zavihali rokave in pričeli z aktivnostmi – na malih zaslonih se že vrti oglas, ki nagovarja s prepoznavnim sloganom energetske družbe, prav tako se na Petrolove bencinske servise vrača prodaja vstopnic za tekme slovenske članske nogometne reprezentance.
     

ZADNJE NOVICE

2016 ESA Excellence Awards

25 dobitnikov nagrad evropskega sponzorskega združenja (ESA) na 10. podelitvi ESA Excellence Award...
Več +

Alpsko mleko in Ilka Štuhec

Alpsko mleko, blagovna znamka Ljubljanskih mlekarn, je z začetkom sezone v alpskem smučanju nadalj...
Več +

Pogled nazaj na SPORTO 2016

Aktivnosti za SPORTO 2017 se počasi začenjajo, a preden se osredotočimo na sledenje in prispevanje...
Več +

Zmagovalci SPORTO Awards 2016

Izmed 38 prijavljenih športno-marketinških projektov je mednarodna strokovna žirija nagradila zmag...
Več +

SPORTO 2016: Peter Prevc in »najhitreje rastoča nogometna znamka na svetu« zaokrožila program

Le še teden dni je do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2016 (17. in 18. november), ki zn...
Več +
Arhiv novic