Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Čeferin novi predsednik UEFA, Petrol sponzor reprezentance

22.9.2016
September je na Brdu pri Kranju prinesel dve spremembi. Aleksander Čeferin, dosedanji predsednik slovenske krovne nogometne organizacije (NZS), je ob večinski podpori (42 od 55) članic UEFA na izrednem kongresu v Grčiji za naslednji dve leti in pol (do izteka mandata op.p.) postal sedmi predsednik evropske nogometne organizacije, sponzorski družini izbrane vrste pa se je pridružil novi partner, Petrol.
 
Čeferin, ki je NZS predsedoval nekaj več kot pet let (in ostaja njen predsednik do naslednjega izvršnega odbora), je v slovenski nogomet vnesel kar nekaj pozitivnih sprememb. Vsekakor je ob njegovem predsedovanju dobila na veljavi Prva Liga Telekom Slovenije, ki na igrišča in pred televizijske zaslone privablja vse več ljubiteljev nogometa, prav tako se je delovna skupnost skupaj z reprezentanti ob njihovih akcijah preselila v idilično okolje parka Brdo, kjer stoji nacionalni nogometni center, vzor nogometnih kompleksov v Evropi.


 
Novo energijo je prinesel tudi novi partner, ki je dolgoročno podprl člansko reprezentanco. Pri Petrolu, kot največji slovenski energetski družbi, se veselijo vstopa v najbolj prestižno in razširjeno športno panogo pri nas. Nemudoma so tudi zavihali rokave in pričeli z aktivnostmi – na malih zaslonih se že vrti oglas, ki nagovarja s prepoznavnim sloganom energetske družbe, prav tako se na Petrolove bencinske servise vrača prodaja vstopnic za tekme slovenske članske nogometne reprezentance.
     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic