Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Kaj se bo dogajalo v četrtek zvečer?

28.10.2016

Ne zamudite četrtkovega večera – tokrat v dveh delih, na dveh lokacijah. Podelitev nagrad SPORTO Brands (v sodelovanju z Mediano že deseto leto zapored raziskujemo trg) in SPORTO Awards (v sodelovanju z DMS – rok za oddajo projektov je podaljšan do petka, 4. 11.) bo na tradicionalni lokaciji, v konferenčni dvorani, medtem ko se SPORTO Dinner in Party (letos v sodelovanju s ŠPORT TV, ki praznuje 10. obletnico delovanja) selita v Grand hotel Portorož.Kdo bo najbolj prepričal mednarodno žirijo SPORTO Awards?
Društvo za marketing Slovenije bo v sodelovanju s SPORTO konferenco letos že petič nagradilo najboljše primere dobre prakse na področju sponzorstev in marketinga v športu. Za nagrado SPORTO Awards se lahko prijavljeni iz držav regije Adriatic potegujejo v štirih kategorijah in eni podkategoriji. Prijavljene projekte, ki povezujejo športne vsebine z marketinško-komunikacijskimi aktivnostmi do izbranih ciljnih vsebin, bo ocenjevala mednarodna žirija z uveljavljenimi strokovnjaki.

Letos jo sestavljajo Saša Ćirić (Frikom), Toby Hester (Sponsorship Coach), Darko Ivančević (Zagrebačka pivovara), Mitja Jereb (Renderspace), Niko Kušar (Telekom Slovenije), Uroš Stanić (NK Rijeka) in Špela Žorž (Grey Ljubljana) kot predstavnica Društva za marketing Slovenije.

»Standard, izkazan skozi kombinacijo sponzorstev, ki smo jih ocenjevali, odseva širši sponzorski trg, ki je zelo očitno eden najboljših v Evropi in obenem kaže izjemno odraslo razmišljanje o sponzorstvih,« je o lanskoletnem naboru prijavljenih projektov povedal John Trainor, član ESA in SPORTO Awards žirije preteklega leta. Verjamemo, da tudi letos kakovost prijavljenih projektov ne bo prav nič slabša.

Najvišje uvrščeni projekt posamezne države v kategoriji SPORTO Sponsorship (Najboljše sponzorstvo) se avtomatično uvrsti v tekmovanje za nagrado Evropskega sponzorskega združenja ESA Excellence Awards v kategoriji »Best of Europe«.

 

Več informacij o SPORTO Awards lahko najdete na www.dmslo.si.

Kdo bodo SPORTO Brands?
V četrtek zvečer bomo razglasili tudi zmagovalce tradicionalne desete raziskave SPORTO Brands, ki jo izvajamo v sodelovanju z Inštitutom za raziskave trga in medijev Mediana. Raziskava, ki jo četrtič izvajamo tudi na Hrvaškem in v Srbiji, nam pove več o najbolj prepoznavnih, priljubljenih in hkrati marketinško zanimivih športnicah, športnikih in športnih klubih po mnenju splošne javnosti.

Premik v Grand hotel Portorož
Formalnemu delu s podelitvami priznanj, ki ga bo tudi letos povezovala navdihujoča Sanja Modrić, bo le nekaj metrov proč, v lobiju Grand Hotela Portorož, sledil za mnoge najbolj pričakovan, sproščeni del konference. SPORTO zabava, ki jo pripravljamo s slavljencem Šport TV, bo postregla s kulinaričnimi dobrotami in ritmi zapeljive zabave.

     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic