Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

NK Maribor na tekme z Nissanom

25.10.2014

Najuspešnejši slovenski nogometni klub NK Maribor v tej sezoni nastopa v UEFA ligi prvakov. Z njo so odslej povezani tudi z vidika sponzorstev, saj so pred kratkim podaljšali sodelovanje s podjetjem Avto Koletnik in ga nadgradili z Nissanom, enem izmed sponzorjev UEFA lige prvakov.
Vijoličasti se bodo vozili z Nissanovimi vozili Avta Koletnik, ki je sicer že dolgoletni partner kluba. Slednji bo v uporabo tako prejel 15 vozil za klubske potrebe ter tako podaljšal pogodbo z avtomobilistom, tokrat z vozili Nissan. »Iskali smo športnega partnerja v poslovnem smislu tudi na domačih tleh in prepoznali, da je NK Maribor najboljša športna blagovna znamka v Sloveniji,« je na novinarski konferenci v Ljudskem vrtu povedal direktor Nissan Slovenija Matevž Rakar.


Direktor podjetja Avto Koletnik Gorazd Koletnik je dejal, da so ponosni na vse uspehe NK Maribor, nov korak v skupnem sodelovanju pa je nadgradnja dolgotrajnega dela.  Na nadaljevanje so ponosni tudi v nogometnem klubu. »Nissan sodeluje na najvišji ravni v UEFA ligi prvakov, tudi mi smo del najboljšega klubskega tekmovanja in dogovor je bil hitro sklenjen. Pogodba je korektna, zadovoljni smo s ponujenimi pogoji, pri tem pa ne smemo pozabiti podjetja Avto Koletnik, pomembnega dela te zgodbe in našega dolgoletnega sponzorja, ki je s klubom vedno korektno sodeloval,« so bile besede Bojana Bana, poslovnega direktorja NK Maribor.

     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: Najavljamo prve goste

Natanko šest mesecev pred konferenco SPORTO 2017, letos bo potekala 16. in 17. novembra, najavljam...
Več +

Continentalove nove sponzorske platforme

Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik Continental se je z letom 2017 na evropskem trgu umaknil i...
Več +

​Netradicionalna zahvala v tradicionalnem mediju

Marshawn Lynch, ki je raje kot v javnosti govoril na igrišču, se vrača v NFL. Ne sicer v ekipo Sea...
Več +

​Prihaja SPORTO magazin št. 22

Izšla je nova številka SPORTO magazina. Majska izdaja (št. 22) se podrobneje posveča vplivu tehnol...
Več +

Facebook Messenger futsal »bot«

Facebook Messenger »bot« ali pogovorni asistent je splošen izraz za program obogaten z umetno inte...
Več +
Arhiv novic