Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

NK Maribor na tekme z Nissanom

25.10.2014

Najuspešnejši slovenski nogometni klub NK Maribor v tej sezoni nastopa v UEFA ligi prvakov. Z njo so odslej povezani tudi z vidika sponzorstev, saj so pred kratkim podaljšali sodelovanje s podjetjem Avto Koletnik in ga nadgradili z Nissanom, enem izmed sponzorjev UEFA lige prvakov.
Vijoličasti se bodo vozili z Nissanovimi vozili Avta Koletnik, ki je sicer že dolgoletni partner kluba. Slednji bo v uporabo tako prejel 15 vozil za klubske potrebe ter tako podaljšal pogodbo z avtomobilistom, tokrat z vozili Nissan. »Iskali smo športnega partnerja v poslovnem smislu tudi na domačih tleh in prepoznali, da je NK Maribor najboljša športna blagovna znamka v Sloveniji,« je na novinarski konferenci v Ljudskem vrtu povedal direktor Nissan Slovenija Matevž Rakar.


Direktor podjetja Avto Koletnik Gorazd Koletnik je dejal, da so ponosni na vse uspehe NK Maribor, nov korak v skupnem sodelovanju pa je nadgradnja dolgotrajnega dela.  Na nadaljevanje so ponosni tudi v nogometnem klubu. »Nissan sodeluje na najvišji ravni v UEFA ligi prvakov, tudi mi smo del najboljšega klubskega tekmovanja in dogovor je bil hitro sklenjen. Pogodba je korektna, zadovoljni smo s ponujenimi pogoji, pri tem pa ne smemo pozabiti podjetja Avto Koletnik, pomembnega dela te zgodbe in našega dolgoletnega sponzorja, ki je s klubom vedno korektno sodeloval,« so bile besede Bojana Bana, poslovnega direktorja NK Maribor.

     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic