Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Predstavnik ESA v SPORTO žiriji

18.9.2014

Članstvo v žiriji za nagrade SPORTO Awards 2014 je potrdil tudi William Fenton, član upravnega odbora Evropskega sponzorskega združenja. Kot šesti član zasedbe se bo tako pridružil Maji Makovec Brenčič (EF in UL), Mojci Avšič (Mercator), Tomažu Krajnčiču (Hypo Alpe Adria Bank), Nikoli Žiniću (Bruketa&Žinić) in Dejanu Kozlini (Olimpijski komite Srbije).
 

Člani žirije SPORTO Awards 2014 bodo prispeval mnenje o prijavljenih projektih, ki letos prvič ne bodo le slovenski; vse kategorije so namreč odprte za celotno Adriatic regijo. Mnenje žirije predstavlja 70 % končne ocene, zmagovalec v kategoriji »Najboljše športno sponzorstvo / SPORTO Sponsorship Award« iz posamezne države pa se bo avtomatsko uvrstil na tekmovanje Evropskega sponzorskega združenja za nagrado “Best of Europe”.
 

WilliamFenton_628x404px
 

20 let izkušenj na področju sponzorstev

William Fenton s svojim delom v različnih evropskih institucijah že vrsto let deli svoja znanja in izkušnje v Evropskem sponzorskem združenju (ESA). Osredotoča se na podatke raziskav in trende v sponzorstvu, ki so ključna podpora sponzorskih politik. Kot predavatelj in govorec je reden predstavnik združenja na konferencah po vsem svetu.
 

Na področju sponzorstev William Fenton deluje že 20 let. V tem času je s soavtorji izdal priročnika “The Sponsorship Handbook” in “Editor of The World Sponsorship Monitor”. Sodeloval je z raznolikimi naročniki, kot so The British Library, Mednarodni filmski festival v Dubaju, Epson, FedEx in Evropska vesoljska agencija. Je eden izmed vodilnih strokovnjakov na področju merjenja sponzorstev z izkušnjami pri izvajanju in vodenju mednarodnih raziskav na področju športnega marketinga ter ustanovni član sheme za kontinuirani profesionalni razvoj ESA.

********************************************************************************

Za dodatne informacije o nagradah SPORTO Awards obiščite spletno stran www.dmslo.si/sportonagrada ali pišite na elektronski naslov pr@dmslo.si.

     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: Najavljamo prve goste

Natanko šest mesecev pred konferenco SPORTO 2017, letos bo potekala 16. in 17. novembra, najavljam...
Več +

Continentalove nove sponzorske platforme

Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik Continental se je z letom 2017 na evropskem trgu umaknil i...
Več +

​Netradicionalna zahvala v tradicionalnem mediju

Marshawn Lynch, ki je raje kot v javnosti govoril na igrišču, se vrača v NFL. Ne sicer v ekipo Sea...
Več +

​Prihaja SPORTO magazin št. 22

Izšla je nova številka SPORTO magazina. Majska izdaja (št. 22) se podrobneje posveča vplivu tehnol...
Več +

Facebook Messenger futsal »bot«

Facebook Messenger »bot« ali pogovorni asistent je splošen izraz za program obogaten z umetno inte...
Več +
Arhiv novic