Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

SPORTO 2014: Navodila za udeležence

19.11.2014
Še manj kot 24 ur nas loči od težko pričakovane SPORTO konference z letnico 2014. Veselimo se, da vas bomo gostili v (S)Portorožu in obenem upamo, da boste z organizacijo, vsebino in gostitvijo zadovoljni. Za vas smo pripravili nekaj informacij, da bo vse skupaj potekalo še lažje in brez težav.
Program konference si lahko ogledate tukaj.
Akreditacije
Akreditacije lahko prevzamete na registracijskem pultu ob recepciji Hotela Slovenija (v sklopu katerega se nahaja Kongresni center Portus, kjer se bo tudi odvila konferenca) od četrtka, 20. novembra 2014, od 08:30 dalje. Ker pričakujemo rekordno število udeležencev, vas lepo prosimo, da ste, v izogib gneči na akreditacijskem pultu, na prizorišču pravočasno.
Predavanja
Strokovni del konference se bo odvil v glavni dvorani Kongresnega centra Portus (združeni dvorani Colombo in Vespucci).
Nastanitev
»Check-in« za goste Hotela Slovenija (****) bo potekal na recepciji hotela, ob akreditacijskemu pultu. V petek imate omogočen t. i. »late check-out«, kar pomeni, da lahko sobe zapustite do 13. ure.
Parkirišče
Goste Hotela Slovenija bo na hotelsko parkirišče usmeril hotelski portir (do zasedbe mest). Za ostale udeležence so na voljo parkirišča v bližini.
Kosilo
Kupone za kosilo v restavraciji Hotela Slovenija prejmete ob akreditaciji na konferenco.
SPORTO svečana večerja
Ob koncu prvega konferenčnega dne bo na sporedu SPORTO večerja v glavni dvorani Columbo v Kongresnem centru (kjer bodo čez dan potekala tudi predavanja) z uradnim pričetkom ob 20. uri.  Na njej bomo podelili predmet dobrodelne dražbe, podpisan čevelj hrvaškega virtuoza in člana FC Barcelona Ivana Rakitića ter nadaljevali z razglasitvijo SPORTO Awards, najboljših sponzorskih in športno-marketinških projektov v regiji Adriatic, ter SPORTO Brands. V preddverju vas pričakujemo ob 19:40. S programom v dvorani začnemo točno ob 20:00. Prosimo, da ne zamujate. Akreditacijsko zapestnico, ki velja tudi za SPORTO Party, boste prejeli ob akreditiranju. Vsi, ki se boste udeležili zgolj SPORTO večerje, lahko zapestnico prevzamete od 18. ure dalje na registracijskem pultu pri vhodu Hotela Slovenija.
SPORTO Party
Po uradnem zaključku SPORTO večerje bomo priča Playstation finalu Lige prvakov. Temu sledi stoječa pogostitev in z njo tudi pričetek večerne zabave. Nekaj pred 22. uro bomo z druženjem nadaljevali na SPORTO Partyju by: Toyota & Skupina Laško (Club Paprika, Portorož).
SPORTO Merchandise Show Room
V dvorani Roald Amundsen si boste lahko ogledali ponudbo »merchandising« izdelkov klubov in zvez iz Slovenije in regije. Izdelke boste lahko tudi kupili.
Plačilo kotizacij
Vse, ki morebiti še niste utegnili poravnali zneska kotizacije, vljudno naprošamo, da to storite pred začetkom konference. V nasprotnem primeru se predavanj in drugih aktivnosti žal ne boste mogli udeležiti.
Uradni hashtag
Kot že običajno v zadnjih letih, bomo v času konference dajali poudarek tudi digitalni komunikaciji dogodka - dobrodošli, da se nam pridružite na Twitterju, kjer vas vabimo, da uporabljate uradni hashtag #sporto2014.
     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic