Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

TKR v novo leto z novo celostno podobo

6.1.2015
Konec decembra se je s svojo novo celostno podobo in spletno stranjo predstavil eden najbolj perspektivnih deskarjev na svetu, Tim-Kevin Ravnjak (TKR).

 

Mladi Slovenec se je na letošnjih olimpijskih igrah v Sočiju pri 17-ih letih uvrstil v veliki finale, osvojil končno 8. mesto in s tem resno opozoril nase v samem vrhu svetovnega deskanja na snegu. »Na letošnje igre v Sočiju sem odšel sproščeno in brez pričakovanj. Uvrstitev v finale in končno 8. mesto sta bila seveda zelo pozitivna izkušnja in hkrati velik zagon za naprej. Verjamem, da bom na naslednjih olimpijskih igrah, ko bom star 21 let, v najboljši pripravljenosti in pokazal še več,« se je letošnjih olimpijskih iger spomnil TKR, ki ga je uspeh v Sočiju ga navdal z dodatno samozavestjo in željo po doseganju vrhunskih rezultatov.
 
TKR pa je rad aktiven tudi izven snega, zato ne čudi, da se je v zadnjem obdobju lotil tudi izgradnje svoje blagovne znamke. »Naredili smo novo celostno podobo, sestavljeno iz kratic mojega imena, ki je tudi sicer moj vzdevek v svetu deskanja na snegu. Hkrati smo pripravili tudi preprosto spletno stran, stičišče vseh informacij, kjer se v ozadju vrti filmček, osrednje pa so povezave na moja družbena omrežja, kjer sem aktiven, tako da lahko vsi sledijo kaj se dogaja.« TKR-ja je moč najti še na Facebooku, Twitterju in Instagramu.
 
Tim-Kevin je sicer že nekaj let del ekipe Red Bull, njegovi ostali partnerji pa so Yonex, Oakley in Planet Sports ter Renault, Rogla, Liv-vin ter Zavarovalnica Tilia, s katero je konec decembra tudi podaljšal pogodbo.
     

ZADNJE NOVICE

SPORTO 2017: Najavljamo prve goste

Natanko šest mesecev pred konferenco SPORTO 2017, letos bo potekala 16. in 17. novembra, najavljam...
Več +

Continentalove nove sponzorske platforme

Nemški proizvajalec vrhunskih pnevmatik Continental se je z letom 2017 na evropskem trgu umaknil i...
Več +

​Netradicionalna zahvala v tradicionalnem mediju

Marshawn Lynch, ki je raje kot v javnosti govoril na igrišču, se vrača v NFL. Ne sicer v ekipo Sea...
Več +

​Prihaja SPORTO magazin št. 22

Izšla je nova številka SPORTO magazina. Majska izdaja (št. 22) se podrobneje posveča vplivu tehnol...
Več +

Facebook Messenger futsal »bot«

Facebook Messenger »bot« ali pogovorni asistent je splošen izraz za program obogaten z umetno inte...
Več +
Arhiv novic