Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

TKR v novo leto z novo celostno podobo

6.1.2015
Konec decembra se je s svojo novo celostno podobo in spletno stranjo predstavil eden najbolj perspektivnih deskarjev na svetu, Tim-Kevin Ravnjak (TKR).

 

Mladi Slovenec se je na letošnjih olimpijskih igrah v Sočiju pri 17-ih letih uvrstil v veliki finale, osvojil končno 8. mesto in s tem resno opozoril nase v samem vrhu svetovnega deskanja na snegu. »Na letošnje igre v Sočiju sem odšel sproščeno in brez pričakovanj. Uvrstitev v finale in končno 8. mesto sta bila seveda zelo pozitivna izkušnja in hkrati velik zagon za naprej. Verjamem, da bom na naslednjih olimpijskih igrah, ko bom star 21 let, v najboljši pripravljenosti in pokazal še več,« se je letošnjih olimpijskih iger spomnil TKR, ki ga je uspeh v Sočiju ga navdal z dodatno samozavestjo in željo po doseganju vrhunskih rezultatov.
 
TKR pa je rad aktiven tudi izven snega, zato ne čudi, da se je v zadnjem obdobju lotil tudi izgradnje svoje blagovne znamke. »Naredili smo novo celostno podobo, sestavljeno iz kratic mojega imena, ki je tudi sicer moj vzdevek v svetu deskanja na snegu. Hkrati smo pripravili tudi preprosto spletno stran, stičišče vseh informacij, kjer se v ozadju vrti filmček, osrednje pa so povezave na moja družbena omrežja, kjer sem aktiven, tako da lahko vsi sledijo kaj se dogaja.« TKR-ja je moč najti še na Facebooku, Twitterju in Instagramu.
 
Tim-Kevin je sicer že nekaj let del ekipe Red Bull, njegovi ostali partnerji pa so Yonex, Oakley in Planet Sports ter Renault, Rogla, Liv-vin ter Zavarovalnica Tilia, s katero je konec decembra tudi podaljšal pogodbo.
     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic