Domov Konferenca Magazin Brands Awards  

Zavec in njegovi sponzorji aktivni pred 11. aprilom

19.3.2015
Slovenijo 11. aprila čaka nov boksarski spektakel: Dejan Zavec bo v borbi z Belgijcem armenskih korenin Sasho Yengoyanom v boju za šampionski pas v supervelterski kategoriji po verziji WBF prvič doslej izzival svetovnega prvaka na domačih tleh. Aktivni pa so tudi njegovi sponzorji.Zavčev dolgoletni osebni sponzorski partner Petrol je tudi predstavitveni in glavni sponzor dogodka v dvorani Tabor. Petrol je dvoboj podprl na vseh ravneh – med drugim tudi na področju promocije, kjer je organizatorjem slab mesec pred dogodkom že uspelo zapolniti dobršen del prizorišča, ki bo – kot kaže – precej premajhno za vse, ki bi si želeli Trdobojca ogledati v živo. Zavec je sicer ravno včeraj v svojem razmišljanju v blogu Team Petrol zapisal, da je bil dvoboj za svetovnega prvaka, kjer pred domačimi navijači nastopa kot izzivalec, ena od njegovih večjih skritih želja, ki se mu je zdaj uresničila.

Dejan je kot ambasador Toyote tudi obraz Toyotinega hibridnega izziva, ki poteka v marcu in v katerem proizvajalec avtomobilov svoje stranke izziva, da boksarskega šampiona »premagajo« v varčni vožnji. Zavec je na poti na trasi okrog Ptuja imel porabo le 3,6 L/100 km, kar je tudi izhodišče za vse, ki se bodo prijavili na nagradno igro, ki zmagovalcu ob denarni nagradi prinaša še stisk roke enega najbolj priljubljenih slovenskih športnikov.

Med Dejanove osebne sponzorje sicer spadajo še telekomunikacijsko podjetje Amis ter opremljevalec Under Armour.

Cene vstopnic za dvoboj #ZavecYengoyan so 20, 25, 35 (tribune) in 50 evrov (partner), ogledati pa si ga bo mogoče tudi v neposrednem prenosu na TV Slovenija 2, kjer dvoboji Dejana Zavca spadajo med vodilne športne vsebine po gledanosti. RTV Slovenija je sicer k projektu pristopila kot medijski partner. Vlogo medijskega partnerja ima tudi mariborski Radio City. 
     

ZADNJE NOVICE

Zmagovalci SPORTO Awards 2017

Laško x NK Maribor, Triglav The Rock Ljubljana, Gajsiramo na Šport TV, #EuroBARsket, Zmag je več v...
Več +

SPORTO 2017: kaj nas letos čaka v (S)Portorožu?

Manj kot en teden je še do tradicionalne mednarodne konference SPORTO 2017 (16. in 17. november), ...
Več +

AIB in #TheToughest, SPORTO 2017 vsebina

Irska banka AIB se je med finančno krizo znašla na robu preživetja. V le nekaj letih je ta nekdaj ...
Več +

SPORTO digitalna delavnica z @Jeramie, @Praprotnix in @JureDoler

Vsako leto tradicionalna mednarodna konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu v Portorožu p...
Več +

Svetovno prvenstvo v atletiki in junaški ježek

Junaški ježek (Hero The Hedgehog), maskota letošnjega svetovnega prvenstva v atletiki, je s svojim...
Več +
Arhiv novic