Enkratna priložnost za strokovno druženje s Kim Skildum-Reid!

Kim Skildum-Reid je ena najvplivnejših oseb v sponzorski panogi. Je ena od tistih strokovnjakinj, ki so že pred desetletji tlakovali pot sponzorski industriji z določanjem meril najboljših praks. Kim je bila v bogati karieri odgovorna za strateško svetovanje in usposabljanje številnih globalnih podjetij na vseh celinah sveta, sodelovala je tudi pri mnogih (pre)oblikovanjih strategij blagovnih znamk. Je soavtorica uspešnice Orodje za iskalce sponzorstev, avtorica uspešnic za sponzorje Orodje za korporativna sponzorstva in Orodje za parazitska sponzorstva.

Kim bo naša gostja ne le kot gostja pogovora na konferenci SPORTO Online Experience, temveč tudi kot strateška svetovalka za manjšo skupino zainteresiranih udeležencev. Poleg konferenčnega nastopa bo namreč Kim Skildum-Reid v petek, 22. januarja 2021, med 9. in 10.30 uro ločeno od uradnega programa SPORTO konference, na voljo za največ 20 zainteresiranih udeležencev.

Gre za edinstveno priložnost, da se ji pridružite tisti, ki tako ali drugače delujete v sponzorstvih. V okvirju spletnega interaktivnega »Masterclassa« se bo osredotočila na vzvode in merjenja sponzorstev v času med in po covidu-19, govorila bo o doseganju optimalnih rezultatov z manjšim sponzorskim proračunom, seveda pa bo na voljo za vsa vaša vprašanja.

Na voljo je 20 mest za to delavnico (po sistemu kdor prej pride) z enim od svetovnih sponzorskih gurujev. Povpraševanje/prijavo (s kontaktnimi podatki) prosimo pošljite na naslov info@sporto.si z naslovom »SPORTO Masterclass«, cena delavnice je 120 evrov (+ ddv).

Dobrodošli!