SPORTO 2019: Hvala, ker ste del naše pripovedi

Letošnja že 16. izvedba SPORTO konference, ki je bila minuli teden v Portorožu, je znova na enem mestu zbrala mnoge vodilne strokovnjake in goste s področja športnega marketinga in sponzorstev v tem delu Evrope. Zahvaljujemo se vam, da ste bili med 450 udeleženci, ki ste pripomogli k uspešni izvedbi konference.

Naša zahvala gre vsem partnerjem, govorcem, poslušalcem, medijem in vsem drugim, ki ste tako ali drugače sodelovali pri konferenci. Veseli smo, da si je oder delilo kar 18 govorcev iz 8 držav, da smo gostili 45 predstavnikov medijev ter udeležence iz 14 držav. Verjamemo, da ste našli marsikaj zase, da so bila predavanja in debate za vas dobrodošle, ter da ste iz (S)Portoroža odnesli čimveč zanimivega in poučnega. Le tako smo namreč lahko prepričani, da se bomo srečali tudi na konferenci prihodnje leto.

Med našim druženjem smo tradicionalno – v sodelovanju z Evropskim sponzorskim združenjem (ESA) in Društvom za marketing Slovenije – izbrali nagrade, že uveljavljene SPORTO Awards, v sodelovanju z Mediano, Inštitutom za raziskovanje trga in medijev, pa smo vnovič imenovali regijsko najbolj uspešne športne znamke, naše 2019 SPORTO Brands.
Veseli bomo kakršnega koli vašega odziva o minuli SPORTO konferenci, saj smo v prihodnje le skupaj z vami lahko še boljši in naravnani bliže udeležencem. Pišite nam na info@sporto.si ali na Twitter s #sporto2019.

Vnovič hvala, da ste bili del pripovedi SPORTO 2019, veselimo se snidenja na SPORTO 2020!