SPORTO konferenca junija 2022 znova v živo!

Zdaj je jasno, letošnja 18. SPORTO konferenca bo potekala 9. junija na VIP tribuni stadiona Stožice v Ljubljani!

Tudi SPORTO se še vedno prilagaja okoliščinam in tokrat želimo ponuditi posebno izkušnjo v športnem okolju ter s predpoletnim terminom, ko verjamemo, da bodo covid ukrepi omogočili ponovno srečanje v živo. Lani je SPORTO konferenca, med gosti sta bila tudi Mark Cuban in Arsène Wenger, potekala kot spletna »online« izkušnja, letos bo izkušnja stadiona! Že zdaj lahko napovemo, da bo število sedežev omejeno, zatorej spremljajte naše novice. Kot vselej, tudi letos obljubljamo zanimive vsebine z vrhunskimi gosti.

Srečali se bomo na odprtem prostoru prestižne VIP tribune stadiona v Stožicah v Ljubljani, s tem pa se konferenca prvič po premierni izvedbi po 18 letih vrača v prestolnico. Enodnevni dogodek, kjer bo res vse na enem mestu, bo vnovič ponudil 360-stopinjski vpogled v športne trende, izzive v industriji s ciljem izkoriščanja komunikacijske in komercialne moči športa.

Zaenkrat si pribeležite le datum, torej četrtek, 9. junija 2022! Ostalo sledi kmalu, spremljajte nas na naših kanalih, tudi na novem Instagram profilu.

Kmalu bomo namreč nadaljevali z ekskluzivnimi spletnimi pogovori z vodilnimi strokovnjaki iz sveta športnega marketinga, prijava bo brezplačna. SPORTO magazin, ki je v minulih letih prispeval k poglobljenim vsebinam na področju športno-poslovnih medijev, bo letos ugledal luč sveta konec marca.

Ne zamudite svoje priložnosti v svetu športnega posla, dobrodošli!