SPORTO spletna izkušnja: Navodila za uporabo konferenčne platforme (OnAIR)

Povezovanje, krepitev vezi, vpogledi v panogo in obogatitev znanja v teh krhkih časih – družba vrhunskih strokovnjakov na področju trženja in sponzorstev v športu je le en klik stran. Oglejte si nekaj smernic za boljše spremljanje SPORTO konference!

Po prijavi na konferenco ste na svoj elektronski naslov prejeli potrdilo o registraciji. Unikatno geslo in povezavo do konference boste prejeli dva dni (48 ur) pred začetkom konference, v torek, 19. januarja. S klikom na povezavo za dostop in prijavo z vašim elektronskim naslovom in geslom boste tako vstopili v SPORTO platformo. Čakal vas bo kratek uvodni video.

Svetujemo vam, da si najprej ustvarite svoj PROFIL, dodate kontaktne podatke, ki ste jih pripravljeni deliti z mednarodno družbo udeležencev, in po želji tudi svojo fotografijo.

Konferenca je sestavljena iz sedmih predavanj dnevno, začenši vsako polno uro (razen zadnje seje v obeh dneh) med 11. in 18. uro. Aktualno dogajanje bo med konferenco objavljeno na glavni strani platforme. Moderator vas bo vodil skozi oba konferenčna dneva, vi pa boste lahko aktivno sodelovali z vprašanji, komentarji, anketami, zapiski … Preprosto, samo s klikom na izbrano ikono!

Središče za sestanke bo omogočilo komunikacijo z udeleženci v obliki klepeta, zvočnega in video pogovora, dogovarjanja za srečanje in pridobivanje stikov.

Na Expu, mestu virtualnih razstav, boste lahko z razstavljavci komunicirali »ena na ena«, si ogledali ali prenesli njihove predstavitve, se neposredno povezali z njimi in se dogovorili za sestanek.

OnAIR obljublja edinstvene in zabavne priložnosti za srečanja, med njimi tudi »hitro mreženje«, ko se srečate z naključno izbranimi štirimi udeleženci, rečete besedo ali dve, si pomahate in že odhitite spoznavanju novih udeležencev konference naproti.

Priporočamo uporabo brskalnikov Microsoft Edge ali Google Chrome in kabelske spletne povezave namesto brezžične povezave (Wi-Fi) na osebnem ali prenosnem računalniku, kar bi moralo zadoščati za tehnično nemoteno spremljanje SPORTO konference.

Celotna vsebina konference je zaščitena z avtorskimi pravicami, zato snemanje vsebin in/ali predvajanje vsebin tretjim osebam ni dovoljeno!

Posnetki predavanj bodo na voljo za ponovni ogled objavljeni v roku enega tedna po konferenci. 

Za tehnična vprašanja bo na voljo podpora v živo znotraj platforme, za dodatna vprašanja pa se lahko obrnete na SPORTO pisarno v Cankarjevem domu, E: sporto@cd-cc.si, T: +386 1 24 17 136.

Veselimo se druženja z vami! Privoščite si kavo, udobno se namestite, delite, komentirajte in spremljajte  #sporto2021 tudi na družbenih omrežjih.