SPORTO 2023 KOT ZIMSKA IZKUŠNJA FEBRUARJA V PLANICI

Uradno potrjeno: 19. izvedba SPORTO konference bo potekala 22. februarja 2023 v Planici, na prizorišču FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju!

V sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije in ob podpori Mednarodne smučarske zveze FIS bo 19. izvedba mednarodne konference o marketingu in sponzorstvih v športu potekala v Nordijskem centru Planica, in to prav v času, ko bodo v dolini pod Poncami zbrani najboljši nordijski športniki z vsega sveta.

SPORTO nadaljuje s formatom posebnih edicij. Letos junija je konferenca, med gosti sta bili tudi dve izmed najbolj vplivnih osebnosti iz sveta nogometa Aleksander Čeferin in Nasser Al-Khelaïfi, potekala kot stadionska izkušnja, saj smo se družili na VIP tribuni osrednjega slovenskega nogometnega stadiona Stožice v Ljubljani. Tokrat bo konferenca prvič organizirana v času največjega mednarodnega dogodka v zgodovini Republike Slovenije, v osrčju športnih bojev in sicer tik ob prizoriščih, kjer se bodo za kolajne merili najboljši nordijski športniki z vsega sveta. SPORTO 2023 bo potekal v sredo, 22. februarja 2023 v Planici, neposredno na prizorišču nordijskega SP, katerega slavnostno odprtje bo le dan pred konferenco.

Že zdaj lahko napovemo, da bo zaradi edinstvenega okolja in dodane vrednosti dogodka (možnosti VIP ogleda športne prireditve), ki jo bomo ponudili vsakemu od gostov, število sedežev omejeno na 300, zatorej spremljajte naše novice in si čim prej zagotovite udeležbo. Ne bo vam žal, tudi za tokratno izvedbo konference namreč pripravljamo bogat izbor strokovnih gostov in tem, povezanih s športnim marketingom, kreativnostjo in trajnostjo, z najnovejšimi trendi v digitalnem medijskem okolju, vse seveda podprto z najboljšimi primeri sponzorskih praks po svetu.

V edinstvenem okolju Planice, ki bo ravno v tistih dneh s težko pričakovanim svetovnim prvenstvom doživljala svoj največji razcvet v zgodovini, boste ob celodnevni konferenci s priznanimi predavatelji uživali tudi ob bojih najboljših smučarskih tekačev, tekačic, kombinatorcev in kombinatork ter skakalk in skakalcev. Tudi zato utegne biti za vas 22. februar 2023 nekaj posebnega in bržčas neponovljivega.

Enodnevni dogodek, kjer bo v zimski idili res vse na enem mestu, bo vnovič ponudil 360-stopinjski vpogled v športne trende, izzive v industriji s ciljem izkoriščanja komunikacijske in komercialne moči športa. Zaenkrat si zabeležite datum, torej sredo, 22. februarja 2023! Ostalo sledi kmalu, spremljajte nas na naših kanalih.

Ne zamudite svoje priložnosti v svetu športnega posla, dobrodošli na zimski različici SPORTO v Planici!